Javascript staat uit. Voor een optimale werking moet Javascript worden ingeschakeld.

 
Uitgebreid zoeken
eBoeken
Sortering:

 Aantal boeken: 49135

I love Tin Cup |
Beoordeling:        Er zijn nog geen beoordelingen

Nummer: 9789461991652
Taal: dut
Elders: Niet verkrijgbaar
Onze prijs: € 3,49

Harts of Texas 3: Eén blik was genoeg... Op zoek naar haar familie, komt Brooke Hart terecht in het kleine Tin Cup in Texas. In de plaatselijke winkel neemt ze per ongeluk een blik doperwten mee dat de klant vóór haar heeft laten staan. Het is ongeveer veertig graden in de schaduw, maar omdat haar oorspronkelijke zoektocht toch niks oplevert, besluit ze een poging te doen de rechtmatige eigenaar te vinden. Blijkt ze het toch opeens nóg warmer te kunnen krijgen! Jason Kincaid is de leukste, stoerste, meest sexy man die ze ooit heeft gezien... en de stugste. Zo te zien voelt hij zich helemaal happy in zijn eigen paradijsje annex uitdragerij, compleet met zelfgebouwde jacuzzi onder de sterren. Hoog tijd dus voor een nieuwe en veel spannender missie: hem overtuigen dat samen bubbelen stúkken gezelliger is!

  


Ademloze rit |
Beoordeling:        Er zijn nog geen beoordelingen

Nummer: 9789402503777
Taal: dut
Elders: Niet verkrijgbaar
Onze prijs: € 3,49

Om te slagen op Wall Street moet je een keiharde dame zijn - en dat ís Jamie McNamara. Met haar laptop en haar mobieltje krijgt ze iedereen op de knieën. De koersen zijn nooit uit haar gedachten - behalve wanneer ze tot haar eigen stomme verbazing met een sexy effectenmakelaar op de achterbank van een limousine in een wilde vrijpartij verwikkeld raakt. Wie had dat ooit gedacht? Seks in een Hummer limo, kan het ordinairder? Maar wanneer Andrew met zijn diepe basstem woorden als winstmarge , hedgefonds en niet te vergeten nulcouponobligaties in het rond strooit, is Jamie niet meer te houden! Zijn broek hangt al op zijn knieën voor hij investeringsklimaat kan zeggen. Jamie is in de zevende hemel, tot op internet in geuren en kleuren hun avontuur op de achterbank uit de doeken wordt gedaan...

  


Jawoord van de dokter ; Arts met temperament |
Beoordeling:        Er zijn nog geen beoordelingen

Nummer: 9789402541984
Taal: dut
Elders: Niet verkrijgbaar
Onze prijs: € 5,99

(1) JAWOORD VAN DE DOKTER - Annie O Neil In zonnig Miami heeft ambulanceverpleegkundige Saoirse een baan gevonden die haar alle ellende om haar afgeblazen huwelijk laat vergeten. Maar nu blijkt ze een verblijfsvergunning nodig te hebben. Na een paar keer diep ademhalen durft ze dokter Santiago Valentino te vragen een kortdurend verstandshuwelijk met haar aan te gaan. Tot haar opluchting gaat hij akkoord. Hij speelt zijn rol echter met zoveel verve, dat ze haar hart aan hem dreigt te verliezen... (2) ARTS MET TEMPERAMENT - Amy Ruttan Chirurg Kiri Bhardwaj had niet verwacht de verleidelijke stripper die ze tijdens een spannend weekend in Las Vegas ontmoette ooit nog terug te zien. Maar nu blijkt deze Alejandro Valentino als specialist aan de slag te gaan op haar kinderafdeling! Wat haar betreft blijft het bij die ene bijzondere nacht, en dat maakt ze hem ook direct duidelijk. Hij blijkt echter vastbesloten haar te bewijzen dat die zinderende passie tussen hen echt niet iets eenmaligs was... Deze verhalen zijn ook los verkrijgbaar.

  


Leugens en liefde ; Ontsnapte bruid ; Verkild hart |
Beoordeling:        Er zijn nog geen beoordelingen

Nummer: 9789461997326
Taal: dut
Elders: Niet verkrijgbaar
Onze prijs: € 5,99

(1) LEUGENS EN LIEFD - Megs huwelijk met Jake lijkt een sprookje, tot hij steeds vaker en langer weg is voor zijn werk, en ze de eenzaamheid niet meer aankan. Met een gebroken hart gaat ze ervandoor. Na drie jaar zoekt Jake haar op om haar opnieuw te veroveren, maar zij houdt hem op een afstand; ze wil immers niet dat hij ontdekt wat ze al die jaren heeft verzwegen... (2) ONTSNAPTE BRUID - Op haar huwelijksdag ontdekt Kathryn dat haar aanstaande een gokker en een fortuinjager is. De wanhoop nabij ontvlucht ze het huis, recht in de armen van Jonah, de zoon van de hovenier. Hij besluit haar in de gaten te houden tot ze gekalmeerd is en een plan heeft. Dat heeft ze al snel: ze vraagt hém ten huwelijk. (3) VERKILD HART - Paige weet niet wat haar overkomt wanneer sexy zakenman Jager Jeffries haar op een bruiloft de dansvloer op trekt. Is de kansarme jongen uit haar jeugd dan zo goed terechtgekomen? De aantrekkingskracht is nog even sterk als toen, maar Paige twijfelt. Geeft hij echt om háár of wil hij alleen maar met haar pronken?

  


Jawoord van de dokter |
Beoordeling:        Er zijn nog geen beoordelingen

Nummer: 9789402541991
Taal: dut
Elders: Niet verkrijgbaar
Onze prijs: € 3,49

In zonnig Miami heeft ambulanceverpleegkundige Saoirse een baan gevonden die haar alle ellende om haar afgeblazen huwelijk laat vergeten. Maar nu blijkt ze een verblijfsvergunning nodig te hebben. Na een paar keer diep ademhalen durft ze dokter Santiago Valentino te vragen een kortdurend verstandshuwelijk met haar aan te gaan. Tot haar opluchting gaat hij akkoord. Hij speelt zijn rol echter met zoveel verve, dat ze haar hart aan hem dreigt te verliezen... Dit verhaal is ook verkrijgbaar in een 2-in-1 bundel.

  


Liefde als spoedgeval |
Beoordeling:        Er zijn nog geen beoordelingen

Nummer: 9789402535938
Taal: dut
Elders: Niet verkrijgbaar
Onze prijs: € 3,49

Paddington s Children Hospital In hartje Londen staat het Paddington Children s Hospital, waar toegewijde artsen en verpleegkundigen alles doen voor hun kleine patiëntjes. Om die zo gauw mogelijk weer gezond te maken, daarvoor heeft elk van hen letterlijk alles over. Wonder boven wonder lukt het hun te midden van al die hectiek tóch om liefde te vinden. Deel 5 Paleizen, privéyachts, racepaarden... Idris Al Khalil bezit miljarden, maar hij wil graag alles van de hand doen als zijn dochtertje daarmee haar gehoor kan terugkrijgen. De vorstelijke beloning die in het vooruitzicht wordt gesteld is echter niet de reden dat kno-arts Robyn erin toestemt om de kleine Amira te opereren. Al bij het eerste consult is ze als een blok gevallen voor het schattige meisje en haar knappe, mysterieuze vader. Is het gelukkige gezinsleven waar ze al zo lang van droomt dan misschien toch binnen handbereik? Dit verhaal is afzonderlijk te lezen en is ook verkrijgbaar in een 2-in-1 bundel.

  


Onvergetelijke dokter ; Liefde in de praktijk |
Beoordeling:        Er zijn nog geen beoordelingen

Nummer: 9789402532722
Taal: dut
Elders: Niet verkrijgbaar
Onze prijs: € 5,99

(1) ONVERGETELIJKE DOKTER - Al is de natuur er prachtig, voor de meeste mensen is Dunregan veel te ruig en afgelegen. Niet voor Kali O Shea. Op de vlucht voor een gedwongen huwelijk, is ze dolblij dat ze als waarnemer op het Schotse eiland kan werken. Alleen verloopt de samenwerking met de knappe, maar sombere chirurg Brody McClellan veel moeizamer dan ze had gehoopt. Beetje bij beetje komt ze erachter waarom dat zo is... (2) LIEFDE IN DE PRAKTIJK - Verloskundige Ellie Swift heeft haar hart verpand aan het ziekenhuisje in het schilderachtige Lighthouse Bay. Na een pijnlijke scheiding heeft ze gezworen om nooit weer verliefd te worden; mannen zijn immers niet te vertrouwen. Maar dan staat sexy waarnemend arts Sam Southwell voor de deur. Tot haar schrik merkt ze al op de eerste dag dat ze niet ongevoelig is voor zijn empathie en warmte... Deze verhalen zijn ook los verkrijgbaar.

  


Schokkende ontmoeting ; Spoedeisende verleiding |
Beoordeling:        Er zijn nog geen beoordelingen

Nummer: 9789402541588
Taal: dut
Elders: Niet verkrijgbaar
Onze prijs: € 5,99

(1) SCHOKKENDE ONTMOETING - Annie O Neil Wanneer het Griekse eilandje Mythelios wordt getroffen door een aardbeving, weet dokter Theo Nikolaides precies wat hij moet doen. Waar hij níét op is voorbereid, is het weerzien met verpleegkundige Caily, die zich als vrijwilliger heeft gemeld. Bij hun vorige ontmoeting bleef het nog bij een kus, maar ditmaal leiden de vonken die tussen hen overspringen tot een nacht vol vurige passie. En die blijft niet zonder gevolgen! (2) SPOEDEISENDE VERLEIDING - Tina Beckett Na een moeilijke periode in haar leven zoekt dokter Lea Risi rust op een zonnig Grieks eiland. Maar je bent arts of je bent het niet, en als daar een natuurramp plaatsvindt, biedt ze natuurlijk haar hulp aan. De samenwerking met haar Griekse collega, de gedreven, uiterst mannelijke Deakin Patera, blijkt beslist geen straf. Alleen, wat te doen als de chemie tussen hen steeds sterker wordt? Een afscheid is immers onvermijdelijk... Deze verhalen zijn ook los verkrijgbaar

  


Een geweldig team |
Beoordeling:        Er zijn nog geen beoordelingen

Nummer: 9789402536447
Taal: dut
Elders: Niet verkrijgbaar
Onze prijs: € 3,49

Dokter Matteo Torres is niet alleen de beste in zijn vak, hij is ook zo aantrekkelijk, dat verpleegkundige Harriet Monticello liever bij hem uit de buurt blijft. Die ene keer dat ze hevig begon te blozen toen hij haar iets vroeg, was immers al té genant. Dan krijgt ze een uitnodiging om samen met hem in een weeshuis in Buenos Aires te werken. Tot haar verbazing komt het de eerste avond al tot een hartstochtelijke omhelzing. En die blijft niet zonder gevolgen... Dit verhaal is ook verkrijgbaar in een 2-in-1 bundel.

  


Klokslag twaalf |
Beoordeling:        Er zijn nog geen beoordelingen

Nummer: 9789461707550
Taal: dut
Elders: Niet verkrijgbaar
Onze prijs: € 3,49

Was dit nou écht zo n geweldig idee? Het oude jaar afsluiten op Times Square leek Ian zo n fijn symbolisch gebaar. In de ijzige kou, ingeklemd tussen een miljoen andere gekken, denkt hij daar toch iets anders over. Maar dan wordt hij aan zijn mouw getrokken... door de mooiste vrouw ooit. Ze drukt vlak voor twaalven haar lippen op de zijne en verdwijnt daarna in het gewoel. Hem met nog maar twee goede voornemens achterlatend: haar vinden, en dan zorgen dat ze nooit meer weggaat! Dit verhaal is ook verkrijgbaar in 2-in-1 bundel.

  Winkelwagen is leeg

Verkoop top-5

- Websitebouw: Eboektekoop en Citoweb