Javascript staat uit. Voor een optimale werking moet Javascript worden ingeschakeld.

 
Uitgebreid zoeken
Detailgegevens


Meer van Marjolein Dubbers:

Eet meer energie | Marjolein Dubbers
Beoordeling:        Er zijn nog geen beoordelingen


Vrijwel iedereen wil meer energie, maar bijna niemand weet hoe ons lichaam energie aanmaakt. Marjolein Dubbers heeft een passie voor levensenergie, dook diep in deze materie en ontdekte een goed verborgen geheim. Energie wordt aangemaakt in de mitochondriën (je energiefabriekjes), die zich bevinden in al je cellen. Je hebt zelf grote invloed op de hoeveelheid én de kracht van je mitochondriën. Vooral voeding speelt hierbij een belangrijke rol: je kunt letterlijk meer energie eten! Met 30 heerlijke recepten uit de energieke keuken. Opnieuw is bestsellerauteur Marjolein Dubbers erin geslaagd een complex onderwerp eenvoudig uit te leggen.
Wil jij iedere ochtend opstaan met veel zin om er een vitale en vrolijke dag van te maken? Door heel goed voor je energiefabriekjes, je mitochondriën, te zorgen, kun je dit stap voor stap bereiken. Als je gedurende de hele dag een hoog niveau van energie wilt, zowel fysiek als mentaal, is het essentieel om een vetverbrander te worden. Pas op: een hoog niveau van energie is verslavend; je wilt er steeds meer van!
De website van Marjolein Dubbers, energiekevrouwenacademie.nl, wordt jaarlijks door meer dan 2 miljoen bezoekers bezocht. Marjolein is food- en lifestylecoach en heeft een passie voor de gezondheid van vrouwen.

Productinformatie
ISBN:9789021566870
Formaat:
Epubversie:2
  
Aantal pagina's:267
Subtitel:Voor een vitaal en vrolijk leven
Reeks:
Categorie:Gezondheid algemeen
Taal:Nederlands
Uitgever:VBK Media
Imprint:Kosmos Uitgevers
Kopieerrechten:Het kopiëren van pagina’s of delen daarvan is niet toegestaan
Printrechten:Het printen van pagina's of delen daarvan is niet toegestaan
Druk:1
Bestandsgrootte:59477 kb
Datum ingevoerd / gewijzigd:28-11-2018
 
Elders:12,99
Onze prijs:€ 12,95

   

Winkelwagen is leeg

Verkoop top-5

- Websitebouw: Eboektekoop en Citoweb