Javascript staat uit. Voor een optimale werking moet Javascript worden ingeschakeld.

 
Uitgebreid zoeken
Detailgegevens
Vladimir Poetin: Life Coach | Rob Sears
Beoordeling:        Er zijn nog geen beoordelingen


Wil je succes hebben? Leer van de beste: s werelds meest invloedrijke en machtigste man, Vladimir Poetin, de president van Rusland. Je hebt misschien geen ijzeren greep op het Kremlin, of een handje in het beïnvloeden van verkiezingen, maar door te kijken naar de man die dat wel heeft, kun jij ook de leiding nemen over je leven – en over dat van de mensen om je heen. Of je nu compromitterend bewijs wilt verzamelen over je kantoorvijand of de gemeenschappelijke ruimte in je flat wilt annexeren: in dit boek vind je alle tips en adviezen die je nodig hebt om de dictator van je dromen te worden.

Rob Sears is auteur en creative director. Hij schreef de internationale hit The Beautiful Poetry of Donald Trump en korte verhalen voor het Amerikaanse tijdschrift McSweeney s. Rob zoekt graag de humor in minder leuke situaties. Hij woont in Finsbury Park met zijn vrouw Grace.
Tom Sears is de broer van Rob. Hij is illustrator, animator en schrijver wiens werk verscheen in The Guardian, The Times, in twee dierentuinen en op een ijscowagen. Tom geeft leiding aan ZSL Creative Studio, het creatieve team van London Zoo, waar hij tentoonstellingen bedenkt en maakt. Tom woont en werkt in Londen.Productinformatie
ISBN:9789000367252
Formaat:
Epubversie:2
  
Aantal pagina's:160
Subtitel:Word de dictator die je stiekem altijd al had willen zijn
Reeks:
Categorie:Humor
Taal:Nederlands
Uitgever:Uitgeverij Unieboek | Het Spectrum
Imprint:Spectrum
Kopieerrechten:Het kopiëren van pagina’s of delen daarvan is niet toegestaan
Printrechten:Het printen van pagina's of delen daarvan is niet toegestaan
Druk:1
Bestandsgrootte:4919 kb
Datum ingevoerd / gewijzigd:01-01-2020
 
Elders:7,99
Onze prijs:€ 7,95

   


Winkelwagen is leeg

Verkoop top-5

- Websitebouw: Eboektekoop en Citoweb