Javascript staat uit. Voor een optimale werking moet Javascript worden ingeschakeld.

 
Uitgebreid zoeken
Beoordelingen


Titel: De verscheurde vrouw
Auteur: Han Peeters

Invoeren beoordeling: (Plaatsing na accoord redactie)
Naam: (niet verplicht)Aantal sterren (1-5)


 
Beoordeling op 16-08-2015 van Tessa

De verscheurde vrouw van Han Peters gaat over Lysanne. Ze is een moeder in de bijstand en toe aan wat nieuws. Daarom schrijft ze zich in bij een datingssite op zoek naar een geschikte partner . Hier ondervindt ze dat ze bepaalde seksuele lusten heeft. De lijn tussen goed en fout wordt steeds lastiger voor haar. Dat maakt het boek spannend. Tijdens het lezen wil je graag weten waar Lysanne voor gaat kiezen en hoever ze gaat. Dit zorgt ervoor dat je maar blijft lezen. Ik vond het boek goed. Het karakter Lysanne, maar ook andere karakters werden goed uitgewerkt. Ze groeide, leerde, maakten fouten en maakte beslissingen die paste bij het karakter. Dat vond ik er sterk aan. Daarnaast was de SM en seks nogal recht voor zijn raap geschreven. Bij het lezen was het daarom voor mij nogal eens slikken. Toch vond ik dat dit onderdeel goed beschreven werd. Ook ging het niet alleen om seks, er zat echt een verhaal in het boek. Dat maakte dat ik dit een goed boek vind. Zeker aan te raden, met verrassende wendingen!

----------

 
Beoordeling op 12-08-2015 van marbia

Een erotisch thriller, wat heel prettig om te lezen is. In het begin had ik wel mijn bedenkingen, 50 Tinten Grijs trok mij namelijk totaal niet, maar Han Peeters heeft een pakkende stijl van schrijven waardoor je toch verder wilt lezen en het moeilijk is om het boek weg te leggen.
Desondanks had de hoeveelheid seks en vooral de expliciteit wat minder gemogen, dat had absoluut geen afbreuk aan het boek en het verhaal gedaan. En toch, hoe verder je in het boek bent, hoe minder makkelijk je het boek kan wegleggen.

Ik ben heel erg benieuwd naar het vervolg!

----------

 
Beoordeling op 5-08-2015 van Evita

Ik vond het een geweldig boek, het verhaal trok me echt heel erg omdat het volgens mij waargebeurd is. Dit e-book was ook nog eens makkelijk te lezen, geen moeilijke woorden, geen moeilijke verhaallijn, dus dat was wel super tof! Ik zou het e-boek zo weer lezen. Complimenten voor de schrijver na dit e-boek, ben ik me gelijk in meer boeken van Han Peeters gaan verdiepen. Ik had eerlijk gezegd niet verwacht toen ik begon met dit e-boek, dat ik verhaal zo geweldig zou vinden! Zeker een aanrader!

----------

 
Beoordeling op 3-08-2015 van Bart Werrie

De verscheurde vrouw

Han Peeters heeft inmiddels acht boeken geschreven en dit negende boek is zijn eerste erotische thriller. Het verhaal gaat over Lysanne, een alleenstaande vrouw met kinderen. Ze besluit om op zoek te gaan naar een nieuwe partner via een datingsite. In het boek heeft Lysanne vele erotische avonturen met verschillende personen. Het verhaal neemt ineens een andere wending als de politie een inval doet en Lysanne arresteert. Ook haar vriend wordt door de politie meegenomen. Vanaf dat moment vloeien de verhalen van een erotische thriller en een psychologische thriller ineen. Han Peeters weet de spanning in het boek daarna goed vast te houden. Aan het einde van het boek volgt een verrassend plot die je als lezer zijnde totaal niet aan ziet komen.

Het boek leest prettig en de hoofdpersonen uit het boek zijn prominent aanwezig. De auteur beschrijft duidelijk hun karakters en de mix van persoonlijke karakters en spiritualiteit maken dit een uniek boek. Het boek is zeker een aanrader omdat het vlot weg leest en de lezer zich makkelijk in kan leven in de hoofdpersonen van dit boek.


----------

 
Beoordeling op 28-07-2015 van Erik le Romancier

Recensie door Erik le Romancier van: De Verscheurde Vrouw, een roman van Han Peeters
Laat ik maar meteen met de deur in huis vallen: ik heb van de eerste tot de laatste bladzijde genoten van De Verscheurde Vrouw, de nieuwste roman van Han Peeters. Wat een briljant boek! Zonder twijfel het beste dat Peeters tot nu toe heeft geschreven, en hij heeft inmiddels toch al weer negen werken op zijn naam staan, dus dat wil wat zeggen. Met De Verscheurde Vrouw laat Peeters het grotere en bekendere voorbeeld van Vijftig Tinten Grijs ver achter zich. Vijftig Tinten Grijs? Vijftig Tinten Saai of Vijftig Tinten Braaf zal je bedoelen! Dit is het echte werk.
In De Verscheurde Vrouw vertelt Han Peeters het fascinerende verhaal van Ruud, een worstelende kleine ondernemer met grote dromen en ambities, en Lysanne, een gelovige maar gefrustreerde bijstandsmoeder vol onvervulde, geheime wensen en verlangens. Het is onvermijdelijk dat de twee elkaar tegenkomen. Dat is het begin van een heel bijzondere liefdes- en seksrelatie waar de vonken van af vliegen. Letterlijk, want Ruud en Lysanne raken al snel verstrengeld in een stomende, dampende relatie vol heftige SM en kinky seks. En met ruimte voor deelname door een derde of zelfs vierde persoon, van hetzelfde of andere geslacht. Het moge duidelijk zijn, dit is geen verhaal voor preutse of snel gechoqueerde lezers. Han Peeters is uiterst vrijmoedig en schetst expliciet de vele mogelijkheden in de liefde en met het menselijk lichaam. Ik geef op dat punt geen verrassingen weg, maar de intieme inzet van een handpompje voor iets anders dan het oppompen van zeep, is iets dat mij voorlopig nog wel even bijblijft.
Gaat De Verscheurde Vrouw dan alleen over seks? Nee, gelukkig niet. De Verscheurde Vrouw krijgt het zwaar voor haar kiezen, maar eindigt niet als de ingescheurde vrouw. Peeters is als schrijver namelijk wel zo slim en ervaren het verhaal aan te kleden met een aardige scheut spanning, mysterie, moord, occultisme en mystiek. Han Peeters toepassing van ingrediënten als complottheorieën, getallensymboliek, mythologie en machtsspelletjes achter de schermen - aspecten die duidelijk zijn voorliefde hebben en die behalve in De Verscheurde Vrouw ook terugkeren in meerdere van zijn boeken – geeft De Verscheurde Vrouw wat extra body en gewicht en tilt het verhaal daarmee uit boven de zompige middelmaat van een goedkope, op effect beluste seksroman.
Eerlijk is eerlijk: wat minder seks had De Verscheurde Vrouw naar mijn idee niet geschaad. Hoe verrassend, sensationeel en pijnlijk het soms ook is, na de zoveelste sessie met dildo’s, kaarsvet, anale seks, vastbinden, zweepslagen en genitale tuchtiging, trad bij mij toch een zekere verzadiging en zelfs afstomping op. Op een bepaald moment wist ik het allemaal wel. Ook heel eerlijk: het verhaal bevat een heel intrigerende spanningsboog, die best wat beter en vooral explicieter had mogen worden uitgewerkt. Wat minder aandacht voor de seks en wat meer voor de psychologie –wat drijft de hoofdpersonages en hoe ervaren zij het ingrijpende proces vol verandering en ontdekking waarin zij zitten? – had het verhaal meer kracht en diepgang gegeven. Idem voor aspecten als verborgen genootschappen, rituele moorden, occultisme, alternatieve geschiedenis en dergelijke. Deze hadden wat meer mogen worden uitgediept.
Maar al met al heeft Han Peeters met De Verscheurde Vrouw een heel erg goede, onderhoudende, lezenswaardige en boeiende roman afgeleverd. Smeuïg, spannend en sexy van begin tot eind en ook nog eens in sneltreinvaart geschreven. Peeters heeft zijn lezers een vervolg beloofd als De Verscheurde Vrouw een succes wordt. Laten we hopen dat het zover komt. Ik ben er klaar voor!


----------

 
Beoordeling op 26-07-2015 van Coenraad de Kat

Lysanne is een alleenstaande vrouw met 2 kinderen en vind grote steun in haar geloof. Op een dag besluit ze om op een datingsite te gaan om een nieuwe partner te zoeken. Gaandeweg ontdek ze dat ze sexuele driften heeft met veel fantasie . Ondertussen realiseert ze zich dat ze verkeerd bezig is . Wat is goed en wat is fout een vraag die regelmatig bij haar opkomt ...maar haar donkere kant neemt steeds meer de overhand in haar leven en kan Lysanne hier tegen verzetten of neemt het haar volledig in beslag.

Voor Han Peeters is de verscheurde vrouw zijn negende boek en in dit boek speelt het getal negen een grote rol.



Je begint te lezen en Han Peeters weet vrij snel je mee te nemen met de karakters en het verhaal. De schrijfstijl is vlot ,makkelijk en Han weet dit vast te houden tot het einde van het verhaal. De karakters zijn goed uitgewerkt en je beleeft met hun hun fantasieën en onderliggende spanning. Het verhaal en spanning wordt mooi opgebouwd en heeft zelfs een aantal mooie wendingen in zich. Zelfs aan het einde heb je zoiets van er zit meer in dit verhaal.

Een erotische thriller wat moet of kan ik er van verwachten was het eerste wat er door me heen ging toen ik aan dit boek begon . Tijdens het lezen besefte ik dat het totaal niet platvoers is geschreven integendeel zelfs. Het is een goed verhaal met een flinke dosis seks en spanning die samenspelen tot één prachtig verhaal dat schreeuwt om een vervolg.


----------

 
Beoordeling op 23-07-2015 van Veronique

Het boek gaat over Lysanne, die ondanks haar gedienstige aard naar de kerk toe, toch een hele andere kant van zichzelf ontdekt. Ze probeert een weg te zoeken door verschillende gevoelens doorheen het boek, terwijl ze samen met haar kinderen op de bijstand het leven probeert door te komen.
Bepaalde passages vond ik vrij grafisch en voor mij persoonlijk storend. Ergens deed het mij ook denken aan "Fifty Shades Of Grey", doordat Lysanne bij Ruud nieuwe dingen ontdekt.
Na de eerste 5 hoofdstukken gaat het boek vlot vooruit doordat je de personages beter leert kennen. Ik was enorm teleurgesteld toen het uit was, het einde was enorm spannend! Wat mij betreft mag er zéker een vervolg komen.


----------

 
Beoordeling op 22-07-2015 van Esther Scholten

Recensie voor de Verscheurde Vrouw van auteur Han Peeters

De Verscheurde Vrouw.

Ik wist niet zo goed wat ik kon verwachten toen ik aan dit boek begon. Ik wist ook niet zeker of ik dit moest doen en wel wilde. Ik kende de boeken van Han en ik had hem zeer hoog in het vaandel.
Zijn werk vind ik tot heden meer dan gemiddeld. Dus heb ik gezegd. Ja, ik schrijf graag een recensie, stuur mij je boek maar op.

De verscheurde vrouw is een erotische thriller en ik wist niet zo goed wat ik me erbij moest voorstellen. Ik ben zelf christen en ik wilde in eerste instantie gewoon botweg weigeren. Zulke pulp lezen christenen niet, dacht ik. Maar ik ben nu eenmaal ook recensent en ook geen heilige, ik maak in het dagelijks leven ook mijn fouten dus ik heb het gevraagde aanvaard. En, eerlijk is eerlijk, 50 tinten grijs heb ik ook gelezen.

Toen ik het boek in handen kreeg en ik eraan begon dacht ik aan een boek vol platte seks. Ik had echt geen duidelijk en helder beeld. Wel had ik een en ander gelezen van andere mensen en er zaten er zelfs een paar bij die het boek ziek noemden.

Gaandeweg veraste het mij meer en meer. De verhaallijn en de figuren maar ook de spirituele onderlegging. Corruptie, macht en strijd. Persoonlijke strijd zelfs. Het boek kreeg me in zijn greep. Je voelt het verhaal. Maar ook de onderliggende aspecten. Je voelt de onderbouwing. En dat alles in een goed opgebouwd meeslepend verhaal. En, ja er staat veel seks in, maar het gaat om zo veel te meer. Het is psychologisch onderlegd, het beschrijft hoe iets je in zijn greep kan krijgen, en in dit geval is dat seks. Ik vond het boek op behoorlijk wat momenten zelfs literair. In ieder geval heel veel beter dan 50 tinten grijs. Ik zou liever dit boek op het grote witte scherm zien dan de huisvrouwenporno van 50 tinten grijs. Han zou er zelfs lezingen over kunnen houden hoe de krachten achter de schermen werken, als je het mij vraagt.

Ondanks dat ik dit niet zag aankomen uit de handen van Han, en ondanks dat ik in een spagaat zat toen hij me vroeg te recenseren, ben ik blij dat ik het toch gelezen heb. Niet alles is wat het lijkt.
En als je het dan zo weet neer te zetten zoals Han dat heeft gedaan, dat het niet draait om de seks in het verhaal maar om de achterliggende psychologische aspecten, nou wat mij betreft ben je dan een intellectueel goed onderlegde schrijver en ik kan met recht zeggen, Han ik kan niet wachten op het volgende deel.

Weinig goede boeken in deze sector tot nu toe maar ik heb goede hoop dat Han hier verbetering gaat aanbrengen. Mensen die het boek ziek noemen hebben het niet echt begrepen, vrees ik, met alle respect.

Tip voor de lezers:
Lees gewoon door en probeer de onderliggende gevoelens in een breed psychologisch kader te plaatsen.

Petje af Han Peeters, ik hoop je snel weer te horen.

Recensie geschreven door:

Esther Scholten.

----------

 
Beoordeling op 21-07-2015 van Anoniem

Het is een geweldig boek waar je helemaal in verdiept raakt dat je hem niet meer kan wegleggen.
Het begin was verwarrend door de veranderde personage per hoofdstuk .
naarmate het boek verder gaat is het zo spannend dat ik niet kan wachten op het vervolg.

De bijstandsmoeder Lysanne doet vrijwilligerswerk in de plaatselijke kerk.
Door haar scheiding ligt haar seksleven stil.
Via een datingsite ontmoet ze de 35 jarige Ruud.
Haar vriendin Marjan die lesbisch is kan haar gevoelens voor Lysanne niet lang meer onderdrukken.
Voor een date met Ruud gaan Marjan en Lysanne shoppen voor lingerie.
Hier gebeurt iets wat Lysanne nooit voor mogelijk had gehouden.
Haar vriendin Marjan waarvan ze dacht dat ze hetero is streelt haar ineens.
Hierdoor krijgt Lysanne tegenstrijdige gevoelens vanwege haar geloof.
Is het goed of fout om biseksueel te zijn?
die vraag laat niet snel op zich wachten, want Lysanne Krijgt ook gevoelens bij Marjan.
Maar door het daten met Ruud is Marjan bang om Lysanne kwijt te raken aan een man.
Dit is niet het geval, want Lysanne heeft stoutere gedachten met Marjan en Ruud samen.



----------

 
Beoordeling op 20-07-2015 van anoniem

Het is goed geschreven en makkelijk te lezen. Gaat over een gelovige bijstandsmoeder die niet goed weet wat ze met haar seksuele gevoelens moet doen. Een boek met spanning en erotiek. Goede verhaallijn en spannende gebeurtenissen. Een boek wat je niet makkelijk weg legd maar in 1 dag uitleest. Wacht met smart op het vervolg.

----------

 
Beoordeling op 18-07-2015 van Anoniem

Lysanne is een gelovige bijstandsmoeder die een overhoop ligt met zichzelf door haar seksuele gevoelens. Wat is nog goed en wat is fout? Hoe ver kan ze gaan?
Ik vond het een leuk boek om te lezen, de schrijver heeft een leuke schrijfstijl wat makkelijk wegleest. Ik had niet verwacht dat het zo spannend zou worden. Ik kon het boek niet wegleggen en ik heb hem in 1 dag uitgelezen. Ik vind het plot echt goed uitgedacht ik heb het einde niet zien aankomen. Ik hoop dat er nog een gevolg komt want, ik zit nog met veel vragen.

----------


Winkelwagen is leeg

Verkoop top-5

- Websitebouw: Eboektekoop -